Vastgoedadvies

Vastgoedadvies

U heeft vastgoed in uw bezit en staat voor keuzes. Keuzes die u bespreekt met uw makelaar/taxateur maar die ook raken aan andere onderwerpen. U moet of wil uw bedrijf verplaatsen, wellicht zelfs gedwongen. Maar wat komt er dan allemaal op u af op het gebied van omgevingsrecht en grondzaken? Een ontwikkeling of herbestemming heeft invloed op de waarde van uw vastgoed. Maar hoe zeker is het voorgenomen initiatief? En wat is daar de exploitatie dan van? Hoe moet deze exploitatie in een goede taxatie tot uiting komen? Gaa u die exploitatie zelf doen of wilt u dit uitbesteden? En welke opties zijn er dan om te verhuren of juist huur te beëindigen? Hoe zit het met grondzaken? En wat zijn de juridische implicaties?

Ook wanneer u uw vastgoed wilt beheren loopt u tegen keuzes aan. U heeft bijvoorbeeld uw vastgoed verder ontwikkeld maar de WOZ-waarde volgt deze ontwikkeling niet of niet juist. Ook het verduurzamen van vastgoed is tegenwoordig een belangrijk component, maar wie of wat is hier een betrouwbare partij voor?

Cræft advies helpt u graag met het verkrijgen van inzicht en het bieden van onafhankelijk advies. Wij taxeren niet zelf maar ondersteunen u in gespecialiseerd vastgoedbeheer en kunnen als deskundige partij optreden. Meer weten? Neem contact op.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.