Stikstof

Op de pagina ‘Natuurbeschermingsrecht’ kunt u lezen dat Craeft Advies beschikt over brede en diepe juridische kennis op het gebied van stikstof en natuurbescherming. Naast dat wij beschikken over de juridische kennis kan Craeft Advies ook daadwerkelijk een steekhoudende onderbouwing aanleveren. 

Craeft Advies kan stikstofberekeningen uitvoeren voor een breed scala aan projecten, van woningbouw, agrariërs tot industrie en infrastructuur. Hierbij gaat onze expertise verder dan enkel het uitvoeren van een berekening: ook een juridisch steekhoudende onderbouwing, het realiseren van interne en externe salderingen, het opstellen van passende beoordelingen, ADC-toetsing en het daarbij behorende vergunningenproces kan door Craeft Advies verzorgd worden.

Geen stikstof-dossier is hetzelfde en sinds de ‘stikstofcrisis’ is er een grote verscheidenheid aan type onderbouwingen. Stikstof – of beter gezegd: de Wet natuurbescherming – levert vrijwel nooit een eenvoudig kader op en juist dan is specialistische kennis nodig, welke Craeft Advies u biedt. Lees meer op de pagina ‘Natuurbeschermingsrecht’.

Actueel

Referenties

Vastgoedeigenaar en ondernemer

“Craeft advies, Jasper, heb ik leren kennen als een betrouwbare partner. Hij is grondig, doortastend, correct en is in staat om zeer complexe vraagstukken plat te slaan, waardoor zaken wel gaan lopen i.p.v. juist niet. Samenwerking is essentieel en sparren over doelen en oplossingen, flexibel zijn zonder het doel uit het oog te verliezen, dat werkt en werpt uiteindelijk zijn vruchten af. Jasper is een zeer kundig iemand die ik graag zou willen aanbevelen bij u als potentiële klant van Craeft advies.”

Ontwikkelend bouwbedrijf

“Jasper Vijfhuizen van Craeft Advies begeleidt ons bij een aantal projecten op het gebied van bouw en projectontwikkeling. Jasper is prettig in de omgang, correct en discreet. Hij levert goed advies en juridisch weet hij de juiste kanalen te bewandelen. Het is voor ons belangrijk om te doen wat je zegt. Dat is precies wat Jasper doet en met een snelle respons. Doordat we elkaar de ruimte geven om standpunten te delen, komen projecten of discussies uiteindelijk echt verder en dat levert voor ons een belangrijke meerwaarde.”

Vastgoedeigenaar

“De samenwerking met Craeft ervaren wij als zeer prettig. Jasper is vakkundig, gedetailleerd, accuraat, beleefd en de reactie-termijn is altijd prettig. Hij heeft ons de afgelopen jaren bij diverse vastgoedprojecten begeleid en heeft ons voor een aantal miskopen weten te behoeden. We hebben nu een heel fijn plekje gevonden, ook bij deze aankoop heeft Jasper ons geholpen met verschillende juridische aspecten zoals vergunningen en bestemmingsplan.”