Hippische sector

De eigenaar van Craeft advies, Jasper Vijfhuizen, kent de hippische sector als geen ander. Hij heeft één echte grote passie, buiten zijn vakkennis om en dat zijn paarden. Als amateurruiter rijdt hij nog altijd meerdere keren per week en weet hij wat er in de sector leeft. Ook schrijft Jasper met regelmaat voor toonaangevende magazines zoals de Paardenkrant en BIT. Dit maakt hem tot de perfecte sparringpartner voor juridische vraagstukken bij hippische ondernemingen.

Paardenhouderijen kennen een bijzondere plek in het omgevingsrecht. Sport, fokkerij, evenementen, horeca en agrarische activiteiten gaan allemaal hand in hand. Veel overheden weten niet goed hoe ze de bedrijven moeten kwalificeren en allerhande mengvormen vertroebelen een eenduidig beeld. De sector steeds vaker onder een vergrootglas, bijvoorbeeld op het gebied van dierenwelzijn en stikstof. Tegelijkertijd is het een ‘eigen wereldje’, waarin veel mensen weten hoe het zit.

Door ruime ervaring in het bestemmen en vergunnen van hippische locaties, van particulier eigendom tot het grootste hippische evenemententerrein van Nederland, in combinatie met kennis van zowel paarden als van de ondernemers en zijn klanten, is Craeft Advies de geschikte partner voor juridische vraagstukken op het hippische bedrijf.

Actueel

Referenties

Vastgoedeigenaar en ondernemer

“Craeft advies, Jasper, heb ik leren kennen als een betrouwbare partner. Hij is grondig, doortastend, correct en is in staat om zeer complexe vraagstukken plat te slaan, waardoor zaken wel gaan lopen i.p.v. juist niet. Samenwerking is essentieel en sparren over doelen en oplossingen, flexibel zijn zonder het doel uit het oog te verliezen, dat werkt en werpt uiteindelijk zijn vruchten af. Jasper is een zeer kundig iemand die ik graag zou willen aanbevelen bij u als potentiële klant van Craeft advies.”

Ontwikkelend bouwbedrijf

“Jasper Vijfhuizen van Craeft Advies begeleidt ons bij een aantal projecten op het gebied van bouw en projectontwikkeling. Jasper is prettig in de omgang, correct en discreet. Hij levert goed advies en juridisch weet hij de juiste kanalen te bewandelen. Het is voor ons belangrijk om te doen wat je zegt. Dat is precies wat Jasper doet en met een snelle respons. Doordat we elkaar de ruimte geven om standpunten te delen, komen projecten of discussies uiteindelijk echt verder en dat levert voor ons een belangrijke meerwaarde.”

Vastgoedeigenaar

“De samenwerking met Craeft ervaren wij als zeer prettig. Jasper is vakkundig, gedetailleerd, accuraat, beleefd en de reactie-termijn is altijd prettig. Hij heeft ons de afgelopen jaren bij diverse vastgoedprojecten begeleid en heeft ons voor een aantal miskopen weten te behoeden. We hebben nu een heel fijn plekje gevonden, ook bij deze aankoop heeft Jasper ons geholpen met verschillende juridische aspecten zoals vergunningen en bestemmingsplan.”