Herbestemmen en ontwikkelen

U heeft een locatie die u wilt ontwikkelen of u heeft een gebouw waarin u een andere activiteit wilt ondernemen? Van zorgboerderij tot grootschalige woningbouw: u loopt tegen diverse wet- en regelgeving aan op het gebied van het omgevingsrecht. Wat mag er en wat mag er niet? En waar zit de ruimte als we het net anders benaderen?

Craeft advies kan u adviseren over de mogelijkheden binnen het milieu-, natuur-, en ruimtelijk ordeningsrecht en kan deze publiekrechtelijke kennis combineren met privaatrechtelijke kennis op het gebied van vastgoed- en grondzaken.

Wij helpen u mee uw plan te specificeren en maken niet alleen plannen maar zorgen ook dat ze uitgevoerd kunnen worden. Craeft Advies kan desgewenst de gehele ontwikkeling vanaf de initiatieffase tot en met het bezwaar en beroep overnemen. Naast uitstekende juridische kennis hebben wij in de voorbije jaren een groot netwerk van partijen opgebouwd, zodat het ontwikkelingsproces te allen tijde doorgang kan vinden.

Actueel

Referenties

Vastgoedeigenaar en ondernemer

“Craeft advies, Jasper, heb ik leren kennen als een betrouwbare partner. Hij is grondig, doortastend, correct en is in staat om zeer complexe vraagstukken plat te slaan, waardoor zaken wel gaan lopen i.p.v. juist niet. Samenwerking is essentieel en sparren over doelen en oplossingen, flexibel zijn zonder het doel uit het oog te verliezen, dat werkt en werpt uiteindelijk zijn vruchten af. Jasper is een zeer kundig iemand die ik graag zou willen aanbevelen bij u als potentiële klant van Craeft advies.”

Ontwikkelend bouwbedrijf

“Jasper Vijfhuizen van Craeft Advies begeleidt ons bij een aantal projecten op het gebied van bouw en projectontwikkeling. Jasper is prettig in de omgang, correct en discreet. Hij levert goed advies en juridisch weet hij de juiste kanalen te bewandelen. Het is voor ons belangrijk om te doen wat je zegt. Dat is precies wat Jasper doet en met een snelle respons. Doordat we elkaar de ruimte geven om standpunten te delen, komen projecten of discussies uiteindelijk echt verder en dat levert voor ons een belangrijke meerwaarde.”

Vastgoedeigenaar

“De samenwerking met Craeft ervaren wij als zeer prettig. Jasper is vakkundig, gedetailleerd, accuraat, beleefd en de reactie-termijn is altijd prettig. Hij heeft ons de afgelopen jaren bij diverse vastgoedprojecten begeleid en heeft ons voor een aantal miskopen weten te behoeden. We hebben nu een heel fijn plekje gevonden, ook bij deze aankoop heeft Jasper ons geholpen met verschillende juridische aspecten zoals vergunningen en bestemmingsplan.”