Bedrijfsverplaatsingen

Of u nu een MKB-ondernemer bent, een industrieel bedrijf heeft, agrariër bent of een tankstation exploiteert: het verplaatsen van dergelijke bedrijven is meestal complex. U heeft vaak te maken met verschillende overheden, zoals provincies, gemeenten en waterschappen. Het gaat zelden om één vergunning, maar meestal om een veelvoud daarvan, meestal haakt dit ook nog in elkaar met betrekking tot een nieuw bestemmingsplan.

Naast het publiekrechtelijk kader heeft u ook te maken met het privaatrechtelijk kader. Wat doet u met uw leveranties op het moment van verhuizen, met welk risico verwerft u een grondpositie en hoe bent u zeker dat u uw oude locatie kan verkopen of verhuren?

Bij het verplaatsen van het bedrijf komen naast alle publiek- en privaatrechtelijke kwesties ook een stuk onzekerheid, bestaanszekerheid en emoties kijken. Veel ondernemers zien hun bedrijf als hun kindje en Craeft Advies weet hoe dat voelt. Juist in een dergelijke achtbaan is een zorgvuldige planning van juridische stappen nodig en heeft u een onafhankelijke zakelijke adviseur nodig.

Craeft Advies is sterk in het begeleiden van bedrijfsverplaatsingen waarin al deze aspecten aan bod komen.

Actueel

Referenties

Vastgoedeigenaar en ondernemer

“Craeft advies, Jasper, heb ik leren kennen als een betrouwbare partner. Hij is grondig, doortastend, correct en is in staat om zeer complexe vraagstukken plat te slaan, waardoor zaken wel gaan lopen i.p.v. juist niet. Samenwerking is essentieel en sparren over doelen en oplossingen, flexibel zijn zonder het doel uit het oog te verliezen, dat werkt en werpt uiteindelijk zijn vruchten af. Jasper is een zeer kundig iemand die ik graag zou willen aanbevelen bij u als potentiële klant van Craeft advies.”

Ontwikkelend bouwbedrijf

“Jasper Vijfhuizen van Craeft Advies begeleidt ons bij een aantal projecten op het gebied van bouw en projectontwikkeling. Jasper is prettig in de omgang, correct en discreet. Hij levert goed advies en juridisch weet hij de juiste kanalen te bewandelen. Het is voor ons belangrijk om te doen wat je zegt. Dat is precies wat Jasper doet en met een snelle respons. Doordat we elkaar de ruimte geven om standpunten te delen, komen projecten of discussies uiteindelijk echt verder en dat levert voor ons een belangrijke meerwaarde.”

Vastgoedeigenaar

“De samenwerking met Craeft ervaren wij als zeer prettig. Jasper is vakkundig, gedetailleerd, accuraat, beleefd en de reactie-termijn is altijd prettig. Hij heeft ons de afgelopen jaren bij diverse vastgoedprojecten begeleid en heeft ons voor een aantal miskopen weten te behoeden. We hebben nu een heel fijn plekje gevonden, ook bij deze aankoop heeft Jasper ons geholpen met verschillende juridische aspecten zoals vergunningen en bestemmingsplan.”