Referenties

Vastgoedeigenaar en ondernemer

“Craeft advies, Jasper, heb ik leren kennen als een betrouwbare partner. Hij is grondig, doortastend, correct en is in staat om zeer complexe vraagstukken plat te slaan, waardoor zaken wel gaan lopen i.p.v. juist niet. Samenwerking is essentieel en sparren over doelen en oplossingen, flexibel zijn zonder het doel uit het oog te verliezen, dat werkt en werpt uiteindelijk zijn vruchten af. Jasper is een zeer kundig iemand die ik graag zou willen aanbevelen bij u als potentiële klant van Craeft advies.”

Ontwikkelend bouwbedrijf

“Jasper Vijfhuizen van Craeft Advies begeleidt ons bij een aantal projecten op het gebied van bouw en projectontwikkeling. Jasper is prettig in de omgang, correct en discreet. Hij levert goed advies en juridisch weet hij de juiste kanalen te bewandelen. Het is voor ons belangrijk om te doen wat je zegt. Dat is precies wat Jasper doet en met een snelle respons. Doordat we elkaar de ruimte geven om standpunten te delen, komen projecten of discussies uiteindelijk echt verder en dat levert voor ons een belangrijke meerwaarde.”

Vastgoedeigenaar

“De samenwerking met Craeft ervaren wij als zeer prettig. Jasper is vakkundig, gedetailleerd, accuraat, beleefd en de reactie-termijn is altijd prettig. Hij heeft ons de afgelopen jaren bij diverse vastgoedprojecten begeleid en heeft ons voor een aantal miskopen weten te behoeden. We hebben nu een heel fijn plekje gevonden, ook bij deze aankoop heeft Jasper ons geholpen met verschillende juridische aspecten zoals vergunningen en bestemmingsplan.”

Recreatie-ondernemer te Overijssel

“Jasper is een zeer vakbekwaam en ter zake kundig juridisch adviseur, hij blijft altijd totaal objectief, kijkt tactisch ver vooruit, is correct, doortastend, realistisch, bijt zich vast in een zaak en weet in een brief altijd de kern te raken en te overtuigen. Geen uitleg moment is teveel gevraagd en de dienstverlening is qua prijs/kwaliteitsverhouding zeer gunstig. Heel af en toe spelen zijn emoties wat op als een tegenpartij hem onterecht beticht van onwaarheden, hieruit blijkt echter ook een werkelijk oprecht, betrouwbaar en betrokken mens met een groot rechtvaardigheidsgevoel en maximale gedrevenheid. Ik zou Jasper aan iedereen aanraden die op zoek is naar advies en bijstand op het gebied van omgevingsrecht, vastgoed en grondzaken.
Kortom: zeer vakbekwaam, goede communicatie, bijt zich vast in de zaak, rechtvaardig, kritisch voor beide partijen, doortastend, creatief en voelt vertrouwd.”

Facilitair manager Nationaal Hippisch Centrum / KNHS te Ermelo

“Op verschillende dossiers van zeer uiteenlopende aard hebben wij gebruik gemaakt van de expertise van Craeft advies. De volledigheid, mate van betrokkenheid maar vooral de parate kennis op vele fronten zorgen ervoor dat deze samenwerking voor meerdere dossiers tegelijkertijd kan worden ingezet. Hiermee wordt een duidelijke efficiencyslag behaald ten opzichte van de gebruikelijke adviseur per thema. We hebben daarnaast Jasper leren kennen als doortastende maar vooral ook meedenkende adviseur die we aan toekomstige clientèle van harte kunnen aanbevelen.”

Bouwkundig tekenaar te Overijssel

“Ik heb Jasper leren kennen in het land der vergunningen en ruimtelijke ordening op agrarisch terrein. Ik ken hem als een persoon die zich eerlijk, waar nodig kritisch maar vooral rechtvaardig uit tegen klant en overheid. Zeggen wat je denkt, met wederzijds respect.. waar veel mensen van kunnen leren. Hij haalt voor zijn klant het onderste uit de kan en heeft hiervoor veel kennis in huis. Naast ruimtelijke ordening en vergunningen, is Jasper ook juridisch sterk onderlegd en komt hiermee doorgaans erg goed uit zijn woorden.”

Agrarisch ondernemer te Overijssel

“Ik heb eerder met Jasper samengewerkt en weet dat hij heel goed in de materie zit. Toen er een vergunning benodigd was, dacht ik dan ook meteen aan Jasper. Jasper heeft voor ons de aanvraag van de milieuvergunning geregeld. Zijn aanpak heb ik zeer gewaardeerd. Hij geeft duidelijk de verschillende opties en alternatieven weer die er bij een dergelijk proces zijn. Vervolgens is hij doortastend en creatief. Bij ons ging de aanvraag iets anders dan gedacht (doordat het dossier bij aanvang niet compleet bleek te zijn) en daar heeft hij op creatieve manier een oplossing voor gevonden. De samenwerking was zeer prettig (toegankelijk), Jasper heeft zijn taken voortvarend opgepakt en het eindresultaat was naar wens. Kortom: super tevreden!”

Particulier grondbezitter te Gelderland

“Jasper heeft in het afgelopen jaar ons uitstekend geadviseerd en bijgestaan in verschillende trajecten rondom vergunningen en grondzaken. Dat doet hij met erg veel kennis van zaken, met respect voor alle betrokken partijen maar ook met goed strategisch inzicht (en advies) over de te volgen route. Daarmee heeft hij voor ons een succesrate van nagenoeg 100% gerealiseerd.”

Vastgoedadviseur /-taxateur

“Jasper is synoniem voor zijn bedrijfsnaam Craeft; doorzettingsvermogen, vaardigheid en vakmanschap! Dat zijn skills die nodig zijn in het veld van milieu waarbij de overheid vaak een dominante rol speelt. Maar Jasper is ook kritisch en onderzoekend naar zijn opdrachtgever. De discussie gaat hij niet uit de weg maar, zoals ik Jasper heb leren kennen, altijd met als doel het eindresultaat te behalen of te verbeteren. Kortom, een vakman waarop u kunt bouwen en vertrouwen.”