Referenties

Referenties

 

Recreatie-ondernemer te Overijssel

“Jasper is een zeer vakbekwaam en ter zake kundig juridisch adviseur, hij blijft altijd totaal objectief, kijkt tactisch ver vooruit, is correct, doortastend, realistisch, bijt zich vast in een zaak en weet in een brief altijd de kern te raken en te overtuigen. Geen uitleg moment is teveel gevraagd en de dienstverlening is qua prijs/kwaliteitsverhouding zeer gunstig. Heel af en toe spelen zijn emoties wat op als een tegenpartij hem onterecht beticht van onwaarheden, hieruit blijkt echter ook een werkelijk oprecht, betrouwbaar en betrokken mens met een groot rechtvaardigheidsgevoel en maximale gedrevenheid. Ik zou Jasper aan iedereen aanraden die op zoek is naar advies en bijstand op het gebied van omgevingsrecht, vastgoed en grondzaken.

Kortom: zeer vakbekwaam, goede communicatie, bijt zich vast in de zaak, rechtvaardig, kritisch voor beide partijen, doortastend, creatief en voelt vertrouwd.”

 

Facilitair manager Nationaal Hippisch Centrum / KNHS te Ermelo

“Op verschillende dossiers van zeer uiteenlopende aard hebben wij gebruik gemaakt van de expertise van Craeft advies. De volledigheid, mate van betrokkenheid maar vooral de parate kennis op vele fronten zorgen ervoor dat deze samenwerking voor meerdere dossiers tegelijkertijd kan worden ingezet. Hiermee wordt een duidelijke efficiencyslag behaald ten opzichte van de gebruikelijke adviseur per thema. We hebben daarnaast Jasper leren kennen als doortastende maar vooral ook meedenkende adviseur die we aan toekomstige clientèle van harte kunnen aanbevelen.”

 

Bouwkundig tekenaar te Overijssel

“Ik heb Jasper leren kennen in het land der vergunningen en ruimtelijke ordening op agrarisch terrein. Ik ken hem als een persoon die zich eerlijk, waar nodig kritisch maar vooral rechtvaardig uit tegen klant en overheid. Zeggen wat je denkt, met wederzijds respect.. waar veel mensen van kunnen leren. Hij haalt voor zijn klant het onderste uit de kan en heeft hiervoor veel kennis in huis. Naast ruimtelijke ordening en vergunningen, is Jasper ook juridisch sterk onderlegd en komt hiermee doorgaans erg goed uit zijn woorden.”

 

Agrarisch ondernemer te Overijssel

“Ik heb eerder met Jasper samengewerkt en weet dat hij heel goed in de materie zit. Toen er een vergunning benodigd was, dacht ik dan ook meteen aan Jasper. Jasper heeft voor ons de aanvraag van de milieuvergunning geregeld. Zijn aanpak heb ik zeer gewaardeerd. Hij geeft duidelijk de verschillende opties en alternatieven weer die er bij een dergelijk proces zijn. Vervolgens is hij doortastend en creatief. Bij ons ging de aanvraag iets anders dan gedacht (doordat het dossier bij aanvang niet compleet bleek te zijn) en daar heeft hij op creatieve manier een oplossing voor gevonden. De samenwerking was zeer prettig (toegankelijk), Jasper heeft zijn taken voortvarend opgepakt en het eindresultaat was naar wens. Kortom: super tevreden!”

 

Particulier grondbezitter te Gelderland

“Jasper heeft in het afgelopen jaar ons uitstekend geadviseerd en bijgestaan in verschillende trajecten rondom vergunningen en grondzaken. Dat doet hij met erg veel kennis van zaken, met respect voor alle betrokken partijen maar ook met goed strategisch inzicht (en advies) over de te volgen route. Daarmee heeft hij voor ons een succesrate van nagenoeg 100% gerealiseerd.”

 

Vastgoedadviseur /-taxateur

“Jasper is synoniem voor zijn bedrijfsnaam Craeft; doorzettingsvermogen, vaardigheid en vakmanschap! Dat zijn skills die nodig zijn in het veld van milieu waarbij de overheid vaak een dominante rol speelt. Maar Jasper is ook kritisch en onderzoekend naar zijn opdrachtgever. De discussie gaat hij niet uit de weg maar, zoals ik Jasper heb leren kennen, altijd met als doel het eindresultaat te behalen of te verbeteren. Kortom, een vakman waarop u kunt bouwen en vertrouwen.”

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.