Projectbegeleiding

Craeft Advies kan als juridisch adviseur of deskundige in een specifieke zaak of probleem optreden, maar wij kunnen ook gehele projecten begeleiden. U kunt daarbij denken aan een woningbouwontwikkeling, bedrijfsverplaatsing of bijvoorbeeld herbestemming van maatschappelijk of commercieel vastgoed.

Door de specialistische kennis in een vroeg stadium te betrekken, bereikt u daarmee het voordeel dat wij vraagstukken kunnen signaleren en oplossen, zodat deze niet uitgroeien tot echte juridische problemen. Door jarenlange praktische werkervaring te combineren met veel juridische kennis, krijgt u meer grip op uw project en lopen wij in feite hand in hand met de eigenaar of directeur.

Craeft Advies onderscheidt zich door deze totaalaanpak te bieden. Wij kunnen terugvallen op een groot netwerk van aanvullende specialisten, zoals architecten, notarissen, accountants, taxateurs, projectontwikkelaars en bouwbedrijven. Hierbij zullen wij keuzes altijd onafhankelijk aan u voorleggen en heeft Craeft Advies geen vaste afspraken met derden. Uw belang en een onafhankelijk advies staan altijd voorop.

Actueel

Referenties

Vastgoedeigenaar en ondernemer

“Craeft advies, Jasper, heb ik leren kennen als een betrouwbare partner. Hij is grondig, doortastend, correct en is in staat om zeer complexe vraagstukken plat te slaan, waardoor zaken wel gaan lopen i.p.v. juist niet. Samenwerking is essentieel en sparren over doelen en oplossingen, flexibel zijn zonder het doel uit het oog te verliezen, dat werkt en werpt uiteindelijk zijn vruchten af. Jasper is een zeer kundig iemand die ik graag zou willen aanbevelen bij u als potentiële klant van Craeft advies.”

Ontwikkelend bouwbedrijf

“Jasper Vijfhuizen van Craeft Advies begeleidt ons bij een aantal projecten op het gebied van bouw en projectontwikkeling. Jasper is prettig in de omgang, correct en discreet. Hij levert goed advies en juridisch weet hij de juiste kanalen te bewandelen. Het is voor ons belangrijk om te doen wat je zegt. Dat is precies wat Jasper doet en met een snelle respons. Doordat we elkaar de ruimte geven om standpunten te delen, komen projecten of discussies uiteindelijk echt verder en dat levert voor ons een belangrijke meerwaarde.”

Vastgoedeigenaar

“De samenwerking met Craeft ervaren wij als zeer prettig. Jasper is vakkundig, gedetailleerd, accuraat, beleefd en de reactie-termijn is altijd prettig. Hij heeft ons de afgelopen jaren bij diverse vastgoedprojecten begeleid en heeft ons voor een aantal miskopen weten te behoeden. We hebben nu een heel fijn plekje gevonden, ook bij deze aankoop heeft Jasper ons geholpen met verschillende juridische aspecten zoals vergunningen en bestemmingsplan.”