Over Cræft Advies

Craeft Advies B.V. is een onafhankelijk, gespecialiseerd juridisch adviesbureau op het gebied van omgevingsrecht, vastgoed en grondzaken voor bedrijven en particulieren. Craeft Advies B.V. is opgericht op 19 februari 2018. Zoals het eigenaar Jasper Vijfhuizen betaamt, is hij daarbij niet over één nacht ijs gegaan en kwam een lang gekoesterde wens om als zelfstandig ondernemer hoge kwaliteit juridische dienstverlening te leveren met de oprichting van Craeft Advies B.V. uit.

Jasper Vijfhuizen heeft specialistische kennis en veel ervaring op zijn vakgebied en werd voor de start van Craeft Advies B.V. steeds vaker als adviseur rechtstreeks benaderd. Het is daarbij zijn passie om niet alleen ‘een zaak’ te regelen maar een cliënt daarbij ook aan de hand mee te nemen en te begeleiden. Het oud-Engelse ‘Craeft’ staat voor doorzettingsvermogen, vaardigheid en vakmanschap. Een mooie naam welke synoniem staat voor hetgeen cliënten zoeken en wij u bieden.

Of u nu directeur bent van een grote onderneming, projectontwikkelaar, vastgoedeigenaar, agrariër of een particulier en of u nu juist groei-ambities heeft of deze groei bedreigd wordt: u heeft behoefte aan een heldere kijk op de zaken en goede begeleiding door iemand waar u op kan vertrouwen. Het is onze aanpak om concreet te worden, duidelijk te zijn en we zijn gewend om te denken in strategieën. Waar het kan proberen we zaken pragmatisch op te lossen, waar het moet hebben we een lange adem en wordt er zo nodig geprocedeerd. Open, direct en vlot. Correct, discreet en zorgvuldig maar niet bang om stelling te nemen. En rechtstreeks bereikbaar. Craeft Advies B.V. werkt altijd voor één opdrachtgever, zonder andere belangen. Daarbij werken wij aan de kant van de ondernemers, projectontwikkelaars, aannemers, vastgoedeigenaren, particulieren en niet voor de overheid. Een dubbele pet zetten we niet op. De werkzaamheden betreffen vaak elementen in een vertrouwenstraject: dat is het allerbelangrijkste.

Jasper Vijfhuizen

Jasper studeerde na zijn VWO agrarische bedrijfskunde, waarbij hij afstudeerde op een specialisatie-opleiding in de financiële dienstverlening en landelijk vastgoed. Hij heeft gewerkt als rentmeester en juridisch adviseur ruimtelijke ontwikkeling en milieu bij een toonaangevende accountants- en adviesorganisatie en een rentmeesterkantoor. Gedurende zijn loopbaan heeft Jasper zich altijd willen ontwikkelen om voorop in omgevingsrecht te blijven. Jasper heeft daartoe verschillende postacademische opleidingen in het agrarisch recht en milieurecht gevolgd en volgt in de avonduren de opleiding Rechtsgeleerdheid, welke hij bijna heeft afgerond. Hij is lid van de vakverenigingen voor agrarisch recht en milieurecht. Hobbymatig is Jasper actief in de paardensport, leest hij graag (vak)literatuur of maakt hij een wandeling in de natuur vlakbij zijn huis.