Aan- en verkoop bijzonder o.g.

Het aan- en verkopen van een woning is iets wat veel mensen in hun leven wel een aantal keren doen en waar in iedere plaats wel een aantal makelaarskantoren bij betrokken kunnen worden. Het wordt echter een ander verhaal als u een bijzonder object heeft.

Misschien heeft u uw onroerend goed nodig voor het uitoefenen van uw bedrijf, of wilt u dan wel moet u met uw onderneming vertrekken. Wellicht moet u wijken voor woningbouw of wilt u aan het einde van uw werkzame leven woningbouw realiseren. Ook als u een bijzonder object zoekt moet u goed opletten. Zijn uw wensen wel op deze locatie te realiseren en op welke manier verkrijgt u hieromtrent voldoende zekerheid? Hoe kijkt de betreffende gemeente tegen uw plannen aan? In deze situaties vormt een standaard verkoopproces met een dito koopovereenkomst niet altijd de beste basis.

Craeft Advies is geen makelaarskantoor maar kan u wel adviseren bij de aan- en verkoop van bijzonder onroerend goed. Denk aan campings en recreatiebedrijven, grootschalige woningbouwlocaties, maatschappelijk vastgoed, bedrijven met complexe vergunningen, agrarische bedrijven en paardenhouderijen. Wij kunnen vooraf een risico-inventarisatie doen, een locatie onderzoeken, samen met u onderhandelen en adviseren over het opstellen van de juiste overeenkomst(en) met passende voorwaarden. Daarbij denken wij met u mee over de mogelijke scenario’s als (delen van) een overeenkomst een lange looptijd hebben.

Actueel

Referenties

Vastgoedeigenaar en ondernemer

“Craeft advies, Jasper, heb ik leren kennen als een betrouwbare partner. Hij is grondig, doortastend, correct en is in staat om zeer complexe vraagstukken plat te slaan, waardoor zaken wel gaan lopen i.p.v. juist niet. Samenwerking is essentieel en sparren over doelen en oplossingen, flexibel zijn zonder het doel uit het oog te verliezen, dat werkt en werpt uiteindelijk zijn vruchten af. Jasper is een zeer kundig iemand die ik graag zou willen aanbevelen bij u als potentiële klant van Craeft advies.”

Ontwikkelend bouwbedrijf

“Jasper Vijfhuizen van Craeft Advies begeleidt ons bij een aantal projecten op het gebied van bouw en projectontwikkeling. Jasper is prettig in de omgang, correct en discreet. Hij levert goed advies en juridisch weet hij de juiste kanalen te bewandelen. Het is voor ons belangrijk om te doen wat je zegt. Dat is precies wat Jasper doet en met een snelle respons. Doordat we elkaar de ruimte geven om standpunten te delen, komen projecten of discussies uiteindelijk echt verder en dat levert voor ons een belangrijke meerwaarde.”

Vastgoedeigenaar

“De samenwerking met Craeft ervaren wij als zeer prettig. Jasper is vakkundig, gedetailleerd, accuraat, beleefd en de reactie-termijn is altijd prettig. Hij heeft ons de afgelopen jaren bij diverse vastgoedprojecten begeleid en heeft ons voor een aantal miskopen weten te behoeden. We hebben nu een heel fijn plekje gevonden, ook bij deze aankoop heeft Jasper ons geholpen met verschillende juridische aspecten zoals vergunningen en bestemmingsplan.”