Over ons

Over Cræft Advies

Een nieuwe naam met veel kennis en ervaring als achtergrond. Eigenaar en adviseur Jasper Vijfhuizen heeft specialistische kennis en veel ervaring op zijn vakgebied. Het is daarbij zijn passie om niet alleen ‘een zaak’ te regelen maar een opdrachtgever daarbij ook aan de hand mee te nemen en te begeleiden. Het oud-Engelse ‘Cræft’ staat voor doorzettingsvermogen, vaardigheid en vakmanschap. Een mooie naam welke synoniem staat voor hetgeen opdrachtgevers zoeken en wij u bieden. Krijg een indruk van Craeft Advies door de bedrijfsfilm te bekijken.

Of u nu directeur bent van een grote onderneming, een agrariër of een particulier en of u nu groei-ambities heeft of wellicht juist wilt stoppen met uw bedrijf: u heeft behoefte aan een heldere kijk op de zaken door iemand waar u op kan vertrouwen. Het is onze aanpak om concreet te worden en we zijn gewend om te denken in strategieën en pragmatische oplossingen. Open, direct en vlot. Correct en zorgvuldig maar niet bang om stelling te nemen. En rechtstreeks bereikbaar. Cræft Advies werkt altijd voor één opdrachtgever, zonder andere belangen. Daarbij werken wij aan de kant van de ondernemers, eigenaren, gebruikers en niet voor de overheid. Een dubbele pet zetten we niet op. De werkzaamheden betreffen vaak elementen in een vertrouwenstraject: dat is het allerbelangrijkste.

Over Jasper Vijfhuizen

Jasper studeerde na zijn VWO agrarische bedrijfskunde. Omdat het bloed ook toen al kroop waar het niet gaan kon deed hij twee studierichtingen tegelijk. Zo studeerde hij af op een specialisatie-opleiding in de financiële dienstverlening gecombineerd met landelijk vastgoed. Later is Jasper verder gespecialiseerd in het agrarisch recht en milieurecht middels verschillende opleidingen. Hij is lid van de vakverenigingen voor agrarisch recht en milieurecht. Hobbymatig is Jasper actief in de paardensport (springen). Een prachtige hobby waar hij zijn nodige ontspanning en adrenaline in kwijt kan.

 

                           

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.