Hippische sector

Hippische sector

De eigenaar van Cræft advies, Jasper Vijfhuizen, kent de hippische sector als geen ander. Hij heeft één echte grote passie, buiten zijn vakkennis om, dat zijn paarden. Als amateurruiter springt hij graag een wedstrijd. Dit maakt hem tot de perfecte sparringspartner voor vraagstukken bij hippische ondernemingen.

Paardenhouderijen in het omgevingsrecht

Paardenhouderijen kennen een bijzondere plek in het omgevingsrecht. Sport, fokkerij, evenementen, horeca en agrarische activiteiten gaan allemaal hand in hand. Veel overheden weten niet goed hoe ze de bedrijven moeten kwalificeren en allerhande mengvormen vertroebelen vaak deze discussie. Daarbij ligt de sector steeds vaker onder een vergrootglas, bijvoorbeeld op het gebied van dierenwelzijn, en is het tegelijkertijd een ‘eigen wereldje’.

Door ruime ervaring in het bestemmen en vergunnen van hippische locaties, van particulier eigendom tot het grootste hippische evenemententerrein van Nederland, in combinatie met een goede kennis van zowel paarden als van de ondernemers en zijn klanten, is Cræft Advies de geschikte partner voor juridische vraagstukken op het hippische bedrijf. Meer weten? Neem contact op.

craeft-advies-hippische-sector-paardenbakjasper-vijfhuizen-hippische-sector-springen

craeft-advies-hippische-sector-binnenbak

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.